Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erik Johansson, Stora Skedvi

Till minne av en kär vän, förebild och svärfar Erik Johansson från Stora Skedvi.

Annons

Erik Johansson uppvuxen i Bispbergshyttan Stora Skedvi. Jag har bara fina ord att skriva om min kära vän, förebild, min dotters farfar och min svärfar Erik Johansson från Stora Skedvi, Bispbergshyttan.

En del människor kommer in i ens liv med så mycket värme, energi, stabilitet och glädje att saknaden blir extra stor när de vandrar vidare. Han fanns där för oss alla, vår dotter Anna, min mor, mina syskon vänner med många fler. Han var en allsidig konstnär, jag vet inte något som han ej klarade av. Men han hade aldrig behov av att skryta över sina kunskaper.

Han tog ett glas vin ibland, han åt han skrattade, han gillade att basta. Han var mycket politiskt intresserad. Han ville att det skulle gå bra för de flesta människor med varma hjärtan. Jag stod bredvid och såg hur fint han bland annat pratade med sin son, med flera om livets utmaningar. Han var en sådan far som jag tror alla drömmer om.

Nu har han vandrat vidare till sin fru och son Staffan. Jag hoppas alla tre sitter på en fin blomster äng i solen och följer oss alla med goda råd när livets utmaningar omfamnar oss alla. Stor saknad men stor förebild.

Tack för allt Erik!

Ann-Christin Franzen

Mer läsning

Annons