Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bernt Samuelsson, Avesta

Det var med bestörtning vi emottog beskedet att, vår mångårige ordförande och drivkraft i Jularbo-Gillet efter en längre tids sjukdom avlidit.

Annons

Bernt Samuelsson hade även utanför Jularbo-Gille en stor vän-krets, han var också mycket omtyckt som arbetskamrat på Avesta järnverk där han hade sin dagliga gärning i sitt yrkesverksamma liv.

Hans tekniska kunnande hade även hans vänkrets nytta av, då Bernt ofta hjälpte sina vänner med bilar som krånglade. Bernt var en lättsam person att ha att göra med, var det någon gång meningsskiljaktigheter sa alltid Bernt: ”Ja man kan ju göra så också”. Men det flesta gångerna hade Bernt rätt, och det blev som han hade tänkt ut och ville.

Bernt var alltid öppen för nya ideér, och jag hade alltid ett gott stöd i Bernt när jag var musikalisk ledare för Jularbo-Gille 2000-2011. Han var en fantastisk person och vi i Jularbo-Gille bevarar Bernts minne i våra finaste tankar och att han betydde mycket för oss alla.

Vi tänker också på makan Elisabeth och barnen som drabbats av en större sorg, då en av sönerna Ingvar också avlidit två dagar efter Bernt.

Bernt Samuelssons begravning ägde rum 26 april i Avesta Gravkapell en stor skara släkt och vänner var med på akten och en dragspelstrio bestående av Alice Lunberg, Nils Fläcke och Maths Gunnarsson stod för musiken

Jularbo–Gille gm Maths Gunnarsson

Mer läsning

Annons