Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mc-tur i USA i fokus vid SPF-möte

/
  • Karl Erik Finnäs berättade om en spännande motorcykelfärd genom USA.
  • Linedance stod också på programmet vid SPF Tuna-Säters aprilmöte.

SPF Tuna-Säter har haft månadsmöte i Gustafs församlingsgård.
Ett möte som tog deltagarna med på en mc-tur i USA.

Annons

Inför månadsmötet i april samlades många av. SPF Seniorerna Tuna-Säters medlemmar i Gustafs församlingsgård. Gunnar Olsson hälsade alla välkomna och inledde med att berätta att han just nu höll på med sitt favoritjobb, att sätta upp kostängsel. En syssla som gjorde att han fick tid att tänka och att titta på djur och natur.

Han fortsatte sedan med att informera om vad som närmast stod på programmet. Bland annat nämnde han, att även nästa månadsmöte, den 17 maj, kommer att äga rum i Gustafs eftersom Coriandergården i Säter genomgår en restaurering.

Därefter överlämnade han ord och mikrofon till Karl-Erik Finnäs, som drog väster ut och tog oss med på en fascinerande och spännande resa när han berättade om sina 500 mil på motorcykel i USA.

Det var alldeles uppe i det nordvästra hörnet i trakterna av Seattle som ett mycket stort gäng motorcykelentusiaster från jordens alla hörn hade träffats och vi fick följa med på slingrande vägar in i Montana och upp i Klippiga Bergen.

Det var också många annorlunda och fantasieggande konstruktioner på motorcyklar som vi fick se och Karl-Erik förmedlade på ett bra och medryckande sätt hur denna träff varit och hur de också hunnit med spännande och intressanta utflykter av olika slag. Allt hade gått bra under denna långa resa och inga reparationer behövde göras.

Om man inte visste det förut, så fick man nu, när man lyssnat till berättelsen, en klar uppfattning om hur långa avstånd det rör sig om och hur stor denna världsdel är.

Avslutningsvis var det linedance som stod på programmet och Birgitta Thurin presenterade tjejerna som intog scenen och vi fick lyssna till glad och medryckande musik och titta på trevlig dans med en mängd olika turer som ger fin kondition.

Anna Fryk

Mer läsning

Annons