Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullsatt årsmöte i Grangärdebygden

SPF Seniorerna i Grangärdebygden har haft årsmöte på Solgärdet i Sunnansjö.

Annons

70–talet medlemmar fyllde samlingssalen till sista plats för att få genomgång av året som gått och besluta om 2017 års verksamhet och styrelse.

Av verksamhetsberättelsen för 2016 framgår att medlemsantalet vid årsskiftet var 216 och att föreningen under året fått 14 nya medlemmar. Måndagscaféer med föredragshållare har anordnats två gånger i månaden och lite större månadsträffar. Missing People, Serengeti Nationalpark, Morden i Grangärdebygden, Äldreomsorgen från fattighus till nutid och varför är choklad så viktig är sådant medlemmarna fått lära sig mer om.

Dagen till ära hade pianot stämts men blev tyvärr inte använt då Eva Axelsson, Glädjespridarnas körledare, drabbats av rejäl förkylning och fick stanna i sängen. Kören klarade sig dock bra på egen hand och sjöng och spelade både innan och efter årsmötet.

Tre styrelsemedlemmar, Birgitta Malmqvist, Bertil Jutemalm och Torsten Sundby, avtackades. I deras ställe valdes Göran Karlsson, Mikael Areschoug och Maude Davidsson in. Anne Unge omvaldes som ordförande. Kvar i styrelsen från 2016 är Pia Andersson, Kjell Lundberg, Nils Nyström, Inge Hällkvist och Håkan Belin.

Ett stort tack riktades till värdinnegruppen och alla funktionärer som engagerat sig under året.

Anne Unge

Mer läsning

Annons