Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väntjänsten bjöd på sommarkaffe i Boda

/
  • Elisabeth Lindström från Väntjänsten serverar av de läckra jordgubbstårtorna.
  • Väntjänsten i Boda Kyrkby har bjudit på uppskattat sommarkaffe på Backåkerns äldreboende.
  • För sång och musik svarade ”Bingsjökôllor mâ komp” vilka består av fr v Anderses Inga-Britt, Jones Britta, Svôd Marianne och Walters Börje.

Den 7 juni arrangerade Väntjänsten i Boda kyrkby sommarkaffe på äldreboendet Backåkern i Boda kyrkby.

Annons

Väntjänsten är en uppskattad och aktiv grupp av Bodabor som varje torsdag besöker Backåkern och bjuder på kaffe samt följer med på promenader eller följer med på läkarbesök och annat till stöd och hjälp. En behjärtansvärd grupp som har en stor uppgift i trakten.

Under detta sommarkaffe hade gruppen ”Bingsjökôllor mâ komp” inbjudits att underhålla. Diakon Ewa Hall Aldegren hälsade alla välkomna varefter kvartetten från Finnmarken sjöng en del av programmet. Flera allsånger ingick och åhörarna sjöng med av hjärtans lust.

Sångerna presenterades av Anderses Inga-Britt. I kaffepausen serverades präktiga jordgubbstårtor, såsom dom skall se ut i skolexamenstider. Väntjänsten serverade och trivseln var glad och uppåt, som brukligt är när vänner träffas. Sångprogrammet fortsatte med flera visor bland annat. ”Tack du gode Gud för sommarens tid” och ”Visa vid vindens ängar”. Som avslutning sjöng alla ”Den blomstertid nu kommer”.

Mer läsning

Annons