Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upptaktsmöte för PRO Krylbo

/
  • Verksamheten för 2018 inom PRO Folkärna/Krylbo drog officiellt i gång med upptaktsmötet i PRO-gården i Krylbo den 18 januari.
  • Jan Johansson sjöng och spelade vid PRO Folkärna/Krylbos möte.

PRO Folkärna/Krylbo har dragit igång verksamheten för året.
Något man gjorde med ett upptaktsmöte den 18 januari.

Annons

Årets första sammankomst började med Upptaktsmöte som trots snöväder och influensatider lockade ett 50-tal personer. Ordföranden hälsade alla välkomna och protokoll från föregående möte lästes upp av Gun Ferm. Ordföranden talade om att det är bra om man loggar in på PRO:s hemsida/mina sidor och kompletterar sina uppgifter där.

Kerstin Sundin berättade om vikten att ha en olycksfallsförsäkring ifall olyckan är framme och som dessutom kostar endast 22 kronor per månad. Margareta Forsman berättade om en tilltänkt hemlig resa i maj, Ocean bus i september samt julbordsresa i december.

Därefter hälsades Maja från ABF välkommen för att visa och berätta om böcker som kan användas i läsecirklar och dylikt, som t ex Aino Troells bok "Helmers vals", som handlar om hennes pappa, "Omgiven av idioter, "Medeltida timmerhus i Dalarna", "Ett djävla solsken" av Blenda Nordström, "Dalälven från fjäll till fjärd". En del böcker med mycket vackra bilder visades.

Efter kaffet intogs scenen av Jan Johansson med sin gitarr. Han började med att läsa en mycket lämplig dikt som heter "Studiecirkel" skriven av Kerstin Hed. han sjöng sedan "Annas julvisa" av Leif Göras. Blandade musik med vitsar på ett mycket underhållande sätt. Publiken fick bl a höra "Vi ska gå hand i hand, finstämda "En pressad ros samt flera fina sånger. Jan tackades med varma applåder och dagen slutade med lotteridragning. Nästa medlemsmöte är årsmötet den 22 februari.

Mer läsning

Annons