Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppskattat musikbesök hos PRO Krylbo

/
  • Gruppen Trio Fobi svarade för ett välapplåderat framträdande när man gästade PRO Krylbo den 22 mars.

Vid PRO Krylbos senaste möte talade man om både bostadstillägg och hemliga resor samt lyssnade till en fobisk trio.

Annons

Många hade kommit till medlemsmötet och hälsades välkomna av ordförande Leif Karlsson som informerade om ett besök på en hälsomässa i Smedjebacken där man talat om vikten om kost, hälsa och att man rör på sig.

Viktigt också att man försöker värva medlemmar till PRO, för varje medlem man värvat får man fyra stycken lotter. Margareta Forsman informerade om en hemlig resa den 22 maj och som är dags att boka sig för. Kerstin Sundin talade om vikten av att söka bostadstillägg.

Därefter hälsades Trio Fobi, en suverän grupp ifrån Borlänge, välkomna att inta scenen. De bjöd på ett varierande musikprogram där man började med Owe Törnkvists "I Vittingeparken" och fortsatte med pessimistkonsulten Ronny Erikssons "Det är dit man kommer när man kommer hem".Musiken var mycket uppskattad och man berättade även roliga historier som gav upphov till glada skratt.

Efter kaffet och ytterligare musik tackades Trio Fobi med lotter och varma applåder som inte ville ta slut. Dagen avslutades med lottdragning, där vinsterna var fina alster som stick- och sygruppen och träslöjdarna tillverkat.

Nästa möte är den 26 april.

Monica Bourelius

Mer läsning

Annons