Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF-seniorer i Gagnef-Floda samlades till årsmöte

/
  • Gun Karlbrand och Agneta Vaksam Gren, längst t v, tackades för sitt arbete inom SPF Gagnef/Dala-Floda av Berit Johansson och Elsa Spännar, t h.

SPF Seniorerna i Gagnef/Dala-Floda har haft sitt årsmöte där bland annat styrelse valdes.

Annons

Snön låg tung på träden när medlemmar i SPF Seniorerna i Gagnef-Floda avdelningen samlades till årsmöte i OK-stugan i Mockfjärd. Mötet inleddes med en parentation över de medlemmar som avlidit under året.

Håkan Spännar valdes till ordförande för årsmötet och i verksamhetsberättelsen nämns bl a att avdelningen ordnat en påsklunch, grillning av sill vid Prästbuo, föreläsning om forkörarna av Alf Tangnäs samt av Ragnar Nyberg om en resa till Georgien.

Tillsammans med grannföreningarna hade vi bjudit in förbundsordförande Christina Rogestam till en träff i Sveasalen i Leksand där hon talade om pensionärernas villkor.

Efter årsmötesförhandlingarna bjöds på smörgåstårta under trevlig samvaro och underhållning av Margareta Westblad och Maj-Britt Arvidsson. Maj-Britt ledde några enkla gymnastiska rörelser innan vi fick träna oss i hjärngympa med en klurig tävling där det gällde att pricka in rätt landskap.

Styrelse valdes och består av ordförande Berit Johansson, vice ordf Margaret Guinard, sekreterare Elsa Spännar, Ingegärd Kull Hanses och nye ledamoten Pär Berlin Kassör utanför styrelsen är Agneta Finn.

Gun Karlbrand och Agneta Waksam Gren som avgår ur styrelsen avtackades för sitt arbete med en blombukett. Håkan Spännar och Berit Johansson fick också blommor för sina insatser som ordförande och sekreterare vid årsmötet.

Elsa Spännar

Mer läsning

Annons