Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oddsen på vad kungafamiljens nya medlem ska heta

Förra veckan meddelade hovet att prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt andra barn. Frågan är nu om prins Alexander ska få en liten prinsbrorsa eller om det blir en prinsessa?
Blir det en pojke, tippas han få namnet Erik enligt spelbolaget Unibet, medan Julia och Astrid ligger bra till i oddslistan om det blir en flicka. 

Annons

Någon gång i september beräknas storken anlända med ett nytt tillskott till kungafamiljen som växer så det knakar. Kung Carl Gustav och drottning Silvia kommer då att få sitt sjätte barnbarn. Först ut var kronprinsessan Victorias och prins Daniels lilla Estelle, sedan kom prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills dotter Leonore och därefter hennes lillebror Nicolas. Förra året anlände först Estelles lillebror Oscar och någon månad senare fick prins Carl Philip och prinsessan Sofia sitt första barn, när Alexander kom till världen.

Om nästa tillskott i kungafamiljen blir en liten prinsessa så tippas hon heta Julia. Även Astrid, Alice och Desireé ligger bra till i Unibets oddslista.

Blir det istället en liten prins så pekar oddsen på att han kommer att heta Erik. Andra alternativ är Albert och Jakob.

– Spelarna tror att det blir en liten Julia. Bland de riktiga högoddsarna finns namn som Mary, Ulla, Sverker och Glenn, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Mer läsning

Annons