Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musikfyllt årsmöte för Borlängepensionärer

PRO Mjälga-Östermalm har klarat av sitt årsmöte efter 2017 års verksamhet.

Annons

Ett mycket välbesökt möte fick först ta del av ordförande Lars Asps hälsningsord. Därefter hölls en stilla stund för de under verksamhetsåret avlidna medlemmarna. Som avslutning på minnesstunden sjöng Träffengänget "En ton från himlen".

Själva årsmötesförhandlingarna leddes av Kennet Holmberg med Berndt Reuithe som sekreterare. Mötesförhandlingarna klarades av i rask takt med ett fåtal frågor och diskussioner. I styrelsen skedde några smärre förändringar. Sekreteraren Berndt Reuithe avgick och blev studieorganisatör i stället.

I hans ställe kliver Annelie Andersson in och Ulla Karlsson omvaldes som kassör. Ordförande Lars Asp samt Louise Jobs och Anders Jobs kvarstår ytterligare ett år. Lars-Åke Hedlund nyvaldes som revisor på två år och kvarstående där är Margaretha Jönsson. En hel del övriga val skedde också under mötet.

Efter årsmötesförhandlingarna underhöll förenings sång- och musikgäng Träffengänget med ett digert program. Man inledde med ett potpurri med Siw Malmqvistlåtar. Det var låtar som "Jazzbacillen", "På en gammal bänk", "Regnet det bara öser ner", "Agustin" och så vidare. I det breda programmet han man även låtar av bröderna Gärdestad, folkmusik och som avslutning ett Sven-Ingvarspotpurri.

Träffengänget sprider glädje inte bara på föreningens årsmöte utan de har många uppträdanden ute på äldreboenden och liknande. De har även varit till Hallstahammar för att glädja folk.

Innan ordförande Asp avslutade mötet delades det ut massor av tulpanbuketter till de som hjälpt till i verksamheten och så var det naturligtvis kaffe/te med semla och lottdragningar.

Berndt Reuithe

Mer läsning

Annons