Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mats firar 60 år

/

Annons

60 år fyller den 17 september Mats Morell, Stapelvägen i Falun. Mats är försäkringskonsult och har arbetat inom försäkringsbranschen sedan 1985. Tillsammans med en kollega startade han på 1990-talet franchiseföretaget Försäkringscompagniet.

Mats har sedan tidiga år och fortfarande närt ett stort intresse för bilar, och inte bara att titta på dem. Han har även själv både kört rally och arbetat som funktionär på många rallyn och folkrace inom SMK Dala, Falun.

Men det är inte bara bilar som gäller för Mats. Han tycker även om att laga mat och är en duktig hobbykock. Han spenderar även mycket tid i Ryggen där familjen har stuga. Där har han engagerat sig i såväl Ryggens sjöförening som i fiskevårdsområdet.

Mats är en omtänksam och kärleksfull make och far. Han är genuint förtjust i att glädja sin omgivning, inte minst sin Susanne och döttrarna Lisa och Jenny.

Födelsedagen firar han dagen efter, på lördag den 18 september, hemma på Stapelvägen 8 med öppet hus från klockan 15.00.

Mats önskar sig inga presenter utan istället ett bidrag till organisationen Min Stora Dag. MinStoraDag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar.

Mer läsning

Annons