Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Månadsträff i Torsångs församlingshem

/
  • Yvonne Sjöstrand och Lennart Juhlin väckte många minnen med sina sånger.

En gråmulen eftermiddag i oktober samlades SPF Seniorerna Tuna - Säter i Torsångs församlingshem, men kylan försvann snabbt med både varm och härlig musik.

Annons

När dörren öppnades möttes man av värme, en lätt doft av kaffe och ett sorl av glada röster. Det kyliga klimatet var snart glömt och lockad av de fina vinsterna köpte man en hel del lotter innan det var dags att slå sig ner vid de dukade kaffeborden. 

Gunnar Olsson hälsade alla välkomna och riktade sig sedan till "Vi Två", Yvonne Sjöstrand och Lennart Julin. Yvonne sjöng och Lennart spelade gitarr och genast lät de oss ta del av deras rika repertoar.

Under den timma, som förflöt, innan det var dags för kaffepaus, hade vi fått höra många melodier som väckte minnen. Sånger av bland annat Elvis, Sinatra ochTaube samt tango och andra Sydamerikanska tongångar, förgyllde kvällen. För att inte tala om melodier som "Min soldat" och "Sakta vi gå genom stan".

Efter kaffet informerade Gunnar om vilka programpunkter vi nu närmast kan se fram emot. Sedan var det dags för sång och musik igen och Yvonne och Lennart höll sig till många fina och lagom ålderstigna melodier. Glada och nöjda och mindre tyngda av höstrusket kunde vi bege oss hemåt. 

Anna Fryk

Mer läsning

Annons