Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Legendarisk radioröst gäst hos PRO

/
  • Legendariske sportradiorösten Mats Strandberg, närmast kameran, gästade PRO Folkärna Krylbos senaste möte och bjöd på såväl idrottsminnen som festliga imitationer.

Vid PRO Folkärna Krylbos medlemsmöte den 26 oktober gästades man av radiosportmannen Mats Strandberg.

Annons

Mats imiterade en rad  kända personer och började med sportkommentatorer som Bengt Bedrup, Lennart Hyland, Sven Jerring med flera. Vi fick höra en del kända referat, som till exempel "pucken glider in i mål".

Även kända partiledare som Tage Erlander, Ingvar Carlsson, Carl Bildt blev också imiterade. Det blev många glada skratt och många igenkännande personer. Blandat och gott så att säga och Mats tackades med stora applåder.

Till kaffet bjöds det på goda smörgåsar och kakor som smakade gott. Kerstin Sundin förklarade att det skett ett fel i rapporterting av antalet PRO-medlemmar. Det beror på att man kan vara med i flera föreningar, och inte att PRO försökt att lura åt sig mer pengar.

Margareta Forsman talade om att  julbordsresan är fullbokad. 21 januari nästa år arrangeras sedan en resa till Kulturhuset, Falun med revyn "Släkt var det här". Den kostar 620 kr och kan bokas nu. Som avslutning på dagen var det lotteridragning.

Nästa möte för PRO Folkärna Krylbo blir ett musikcafé den 9 november.

Monica Bourelius

Mer läsning

Annons