Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Konsert för Barncancerfonden i Svärdsjö

/
  • Sånggruppen Anna-Karin Linder, Helena Björk och Anna Frost Lönn med döttrarna Sara, Madeleine och Klara höll en bejublad konsert i Svärdsjö kyrka till fromma för Barncancerfonden i lördags kväll.

Sånggruppen Anna-Karin Linder, Helena Björk och Anna Frost Lönn med döttrarna Sara, Madeleine och Klara höll i lördags en bejublad konsert i Svärdsjö kyrka till fromma för Barncancerfonden.

Annons

Kyrkvärden Berit Nilsson hälsade alla välkomna varefter ”Svärdsjösången” sjöngs till text av Petra Mases, sången finns med i filmen om Svärdsjöbygden. Vidare sjöng alla ”Himlen är oskyldigt blå” och ”Make you feel my love” i vilken Helena var solist.

Anna-Karin presenterade de medverkande och fortsatte tillsammans med Anna att sjunga några sånger ur Kristina från Duvemåla. Walters Börje Edénius kompade på piano. Sara Linder kompade på gitarr till flera av sångerna bl a till Klara och Madeleine, när de sjöng ”Every singel day” från Melodifestivalen.

Sara sjöng själv ”Dinardh” till eget komp. Ett gediget och väl inövat program hölls, som avslutades med ett medley sammansatt av Anna-Karin och Sara, som bl a innehöll låtar av Pink, Ulfvaeus, Andersson och Michael Jackson. Applåder, visslingar och andra glädjeyttringar manade fram extranumret ”Halleluja” av Cohen.

Cirka 100 personer besökte den uppskattade konserten. Ljud och ljus ansvarades av Johan Backlund. Kollekten till Barncancerfonden blev 3924 kronor.

Walters Börje Edénius

Mer läsning

Annons