Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hovkvartetten på SPF-möte i Säter

/
  • Hovkvartetten bestående av Bernt hedberg, Sivert, Jison och Lasse Nyberg tog sig ton vid SPF Tuna-Säters senaste möte som hölls på Coriandergården i Säter.

Hovkvartetten svarade för underhållningen í samband med SPF Tuna-Säters senaste medlemsmöte vilket hölls på Coriandergården i Säter.

Annons

Snöväder, hala vägar och förkylningstider hindrar inte SPF:are att komma och uppleva en trevlig eftermiddag. man kunde bland annat lyssna till en något hes Bernt Hedberg, sång och dragspel, som kompades av Sivert, Jison och Lasse Nyberg. Mellan låtarna berättade Lasse dråpliga historier på ett skickligt sätt så att poängen verkligen gick fram.

Även repertoaren var lättsam. "Två mörka ögon", "Skomakare-Anton", "34:an", "Jämtgubben", men med några allvarliga inslag som t ex i Cornelis och Hep Stars "I natt jag drömde".

Vid kaffepausen informerades om vårens program med årsmöte närmast den 15 februari i Gustafs. Innan hemresan avtackades alla som på olika sätt bidragit till en trivsam gemenskap.

Inställt på grund av influensa blev det planerade föredraget om FN-uppdrag i Afrika. det kommer istället att hållas vid ett senare tillfälle.

Gunnar Olsson

Mer läsning

Annons