Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höstmode lockade 110 PRO:are

/
  • Över hundra PRO:are ville se höstens mode som visades av det här duktiga gänget.

Lokalen är fullsatt, stämningen förväntansfull när Elisabeth Johansson drar igång mannekänguppvisningen. Det är fyra Malungsföretag som visar sin höstkollektion på PRO i Malung.

Annons

Mannekängerna som visar det stora utbudet är Karin Pettersson, Birgitta Olsson, Irja Rajakangas, Gunnbritt Jansson, Margareta Magnil Nääs, Inger Döhl, Anette Albertsson, Margareta Mandelin Hansson, Lasse Bergkvist, Morgan Haga, Torsten Hagberg och Arne Vikander.

Karin börjar med att visa en ljuvlig hemmadress i fleece, perfekt för sköna myskvällar. Birgitta visar en fin pyjamas från ett känt varumärke och flera andra nattisar. Morgan och Anette visar herr- och damparkas, jeans och tröjor.

Inger skrider in iklädd brun skinnjacka med väska och handskar ton i ton samt capé med pälskrage, handskar, väska och mössa i karmosinrött. Arne är välklädd för resa i svart skinnjacka, handskar, hatt i ull, liten väska, skinntofflor och stor resväska . Margaretha visar lättviktskappa och friluftsbyxa med stretchmaterial. Gunnbritt bär en svart byxa med resår i midjan och en snygg polotröja. Irja har skrudat sig i en parkas med dun och fjäder samt äkta pälskrage, topp och stretchjeans. Lasse visar en varm och stilig ytterrock, slipover, skjorta och stretchjeans. Det visades också flera vinterjackor, snygga toppar, koftor, klänningar och svarta stretchjeans .

Mannekänguppvisningen avslutades med att en skällande hund som kom in med en välklädd Torsten i jaktställ, vind och vattentät samt tejpade sömmar. Kaffe med hembakat bjöds.

Ett trevligt möte avslutades med att ordförande Bengt Albertsson spelade och sjöng gamla fina låtar för 110 medlemmar

Ann-Marie Pettersson.

Mer läsning

Annons