Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fors bruk vann Industrislaget - igen

/
  • Industrislaget 2018 har avgjorts och även i år vann Fors Bruks lag (röda tröjor) denna heta derbymatch som avgjordes i Outokumpuhallen.

En ishockeymatch mellan Avestas två stora arbetsplatser, Fors Bruk och Outokumpu, har redan efter ett år blivit en prestigefylld tradition.

Annons

Matchen spelades i Outokumpuhallen i Skogsbo och tre domare fanns på isen och runt 250 personer fanns i publiken. Stämningen mellan lagen var gemytlig, men visst passade man på att ge någon gliring eller psykning, med glimten i ögat förstås, när tillfälle gavs.

Fackföreningen Unionen i Fors tog stafettpinnen och tillsammans med lagledarna i de bägge lagen har evenemanget tagit form. Tre fackklubbar i Fors fanns på plats och bjöd publiken på fikabiljetter och delade ut Stora Enso-mössor till supportrarna. Ett pojklag stod för kringarrangemangen, personal till kiosken och hade också laddat upp med lotterier och puckkastningstävling i paus.

Matchen började ganska jämt men med fördel Fors. I slutperioden jämnades matchbilden ut något och när 60 minuter spelats stod Fors som segrare med 11-7. Därmed blev det vinst för andra året i följd för Fors Bruk. Pris till matchens lirare gick också till Fors och lagets målvakt för sin insats.

Mer läsning

Annons