Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filmersson bjöd PRO på musik och historier

/
  • Underhållaren Bengt-Olov Filmersson delade med sig av sin digra musikskatt och berättade även en hel del historier.

Aprilmötet för PRO Mjälga-Östermalm har hållits med god anslutning av medlemmar trots det vackra vårvädret.

Annons

Ordförande Lars Asp hälsade alla välkomna och berättade om alla aktiviteter som skall komma, samt om vissa som redan är igång.

Föreningen håller på att starta en cirkel i engelsk konversation. Cirkeln avser att starta i höst och vad gäller studiedagar och –tider återkommer man om. En sopplunch äger rum i föreningens lokal på Sveagatan den 27 april och i augusti ska man upprepa båtresan med Engelbrekt från Leksand. I år ska man åka till Rälta brygga och där hämtas man upp med traktor och kärra för vidare transport till andra aktiviteter medan Engelbrekt ligger kvar och väntar.

Flera studiecirklar har man på gång. En ny cirkel om Borlänge finns med i planerna rapporterade Asp och bland utflykter så har man planerat ett besök hos Murbo-Anna.

Efter rapporterna var det dags för musikern Bengt-Olov Filmersson att ta plats på scenen för att sjunga och berätta historier. Filmersson har många års erfarenhet av artistlivet varför hans berättelser var både intressanta och roliga och musikvalet brett.

Paus gjordes för fika varefter Bengt-Olov fortsatte underhållningen tills mötet avslutades med avtackning och dragning på försålda lotterier

Anneli Andersson

Mer läsning

Annons