Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

By Folkdanslag höll årsmöte

/
  • Medlemmarna i By Folkdanslag samlades nyligen till årsmöte.

By Folkdanslag har hållit årsmöte och dragit upp riktlinjerna för året.

Annons

By Folkdanslag gillar när det händer olika saker på terminsprogrammet. Det har varit upptakt med dans, klurigheter och iordningsställande av ett skåp där alla presenter som laget fått genom åren ska visas i olika omgångar.

Sedan har man haft sedvanligt årsmöte med smörgåstårta. Styrelsen ser ut enligt följande: Ulrika Johansson, ordförande; Anette Rönn, vice ordförande; Gunilla Ahlgren, sekreterare; Ewa Karlsson, vice sekreterare; Lisbeth Camara, kassör; Cecilia Lindblom och Britt-Marie Nord, ledamöter. En tyst minut hölls till minne av medlem Gerd Eriksson.

På Fettisdagen samlades man i Humlebackens kulturhus och sjöng tillsammans med Kerstin Sonnbäck. Låtar från Dalarna som det också kan dansas till tränades flitigt.

Vissa lättare än andra då dialekter kan krångla till det ordentligt. Man tycker naturligtvis att traditioner är viktigt så i pausen avnjöts hembakade semlor. Som detta inte var variation nog så klarar man av årets jubilarresa också så här i början av året. Resan går i år till Klockargården i Tällberg och till Ingels hörna med Billy Opel.

Men sedan efter det är det dags att putsa dansskorna för sedan startar hårdträningen inför årets stora uppvisningshelg, midsommar.

Annelie Sandgren

Mer läsning

Annons