Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bluegrass på schemat för SPF Leksand

/
  • SPF Leksand har rundat av verksamheten får vårsäsongen. Något man gjorde med en bit mat och med bandet Country Select.

SPF Leksand har avslutat vårsäsongen och det gjorde man med hjälp av bluegrassmusik från Avesta.

Annons

Säsongens sista månadsträff för SPF Leksand gick av stapeln i Roddens hus i Västanvik. Underhöll gjorde Country Select från Avesta. Publiken bjöds naturligtvis på många mycket välkända countrylåtar med inslag av bluegrasstoner. Musik som alla vid de fullsatta borden njöt till fullo av.

Därmed inte sagt att vårens program är slut. När programmen planeras ingår en stomme av månadsträffar, men däremellan finns en rad små och större aktiviteter. Nu återstår en blomstervandring där vi siktar på att få se orkidén guckusko. En utflykt med guide till Älgberget och en resa till Lars Lerins utställning i Värmland kommer innan sommaren gör sin entré. Dessutom blir en länge efterlängtad tur på Göta kanal verklighet.

Publiken gjorde allt för att med allsång hälsa sommaren välkommen med bland annat Idas sommarvisa i äldretappning. Träffen avslutades med lotteri på ett antal flaskor vin som hade valts av SPF Leksands egen vinkännare Ingvar Gustafsson.

Mer läsning

Annons