Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årsstämma har hållits för SPF Dalarna

SPF Seniorerna Daladistriktet har hållit årsstämma i på Lerdalshöjden i Rättvik då ombud från alla 20 i Dalarna föreningar var representerade.

Annons

Under samlingen underhöll Vikarby lilla spelmanslag deltagarna med traditionell spelmansmusik från bygden, som var mycket uppskattat. Därefter välkomnade ordförande Lennart Nilsson alla deltagare till stämman

Sen var det dags för kommunalrådet Annette Riesbeck att informera om Rättviks kommun. Hon betonade på att Rättvik är en kommun som värnar om stötta entreprenadsanda, vilket har inneburit att från bottenplacering till att nu vara i topp när det gäller kommuner att vara företagsvänliga kommuner i Sverige. Det är ju alltid så att stora företag alltid startar som små.

Sen var det vanliga årsmötesförhandlingar och den stora förändring till nästa år är att delegater per förening kommer att vara tre per förening oavsett medlemsantal. Lennart Nilsson omvaldes till ordförande och som ny medlem i styrelsen invaldes Annie Unge. Ett antal medlemmar avtackades för deras arbete i föreningen.

Stig Sjöholm

Mer läsning

Annons