Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årsmöte hos PRO i Malung

PRO Malung genomförde årsmöte för 2018 i Lillmokyrkan den 8 mars.

Annons

Ordförande Bengt Albertsson hälsade välkommen till PRO:s sång- och musikgrupp samt ett 90 tal medlemmar. Robert Hagström valdes till ordförare för mötet. Verksamhetsberättelse med en redogörelse för de många aktiviteter som föreningen har genomfört under året godkändes och ansvarsfrihet beviljades.

Som exempel kan nämnas sång och musikgruppen som har gjort nio framträdande bland annat på våra äldreboende. Sillfesten och pensionärernas dag på dansbandsveckan samt resa till Krakow tillsammans med föreningarna i Lima och Transtrand. Man är duktiga på att värva nya medlemmar 36 stycken, men av naturliga skäl så tappar man också många 45 stycken.

Val förrättades, ordförande Bengt Albertsson och vise ordförande Birgit Ivarsson fick nytt förtroende på två år och Birgitta Olsson fick nytt förtroende på ett år som kassör. Till ny revisor valdes Lennart Pettersson, ny i programkommittén valdes Hilka Purosaari, ny i friskvårdskommiten valdes Bertil Konradsson, ny i gruppen sittgympa valdes Monica Tällberg, ny i valberedningen valdes Jan Larsson. 94 medlemmar valdes till förtroendeuppdrag.

Avgående Maj-Britt Götberg som revisor och Sven Martinsson som valberedare tackades för sina insatser i föreningen med blomsterbukett. Morgan Haga bjöd in till ett friskvårdsmöte i Mora. Bertil Konradsson från Öje informerade om fina vinteraktiviteter såsom Bajking Dalarna och Öje Winterarena.

Sång- och musikgruppen avslutade ett trevligt årsmöte med musik och då bl a Silvermåne ovan bergen" med flera låtar.

Ann-Marie Pettersson

Mer läsning

Annons