Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årsmöte hos PRO Älvdalen

/

Lördagen den 17 mars hade Älvdalens pensionärer samlats i Lokalen för att önska nya och gamla välkomna av ordförande Kerstin Knuts.

Annons

Efter parentationen var det Älvdalens musikanter och sångare i Pannrumsgänget med kapellmästare Tage Nyberg som stod för underhållningen. Det framfördes sånger från 50– och 60-talen blandat gamla örhängen och njutbar musik. Allt varvat med små skämt och klurigheter .

Ordförande för årsmötet var Gunnar Barke som hade vanan inne i sådana samman hang, och då det inte var någon ändring i styrelsen var uppgiften snart avklarad.

Därefter var det dags för kaffe och goda smörgåsar samt hembakat och under tiden underhölls gästerna med medryckande sång och musik av musikanterna. Ordförande Kerstin Knuts ropade ut vinstnumren och utdelning av vinster till de som köpt lotter och omtalade att PRO var mycket nöjda med underhållningen. En trevlig samvaro där många hade velat höra mer av Pannrumsgänget, men det blir säkert fler tillfällen. En stor eloge till de som ordnade tillställningen.

Sten Kristoffersson Loka

Mer läsning

Annons