Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årsmöte för Ludvikas ABB-pensionärer

/
  • Ny i styrelsen fr v Lars Andersson och t h Gunnar Lindkvist ny hedersmedlem.
  • Torvald Holmström visar finesser med den nya scannern.

Pensionärsklubben vid ABB i Ludvika har under februari hållit sitt 20:e årsmöte.

Annons

Att det var 20 år sedan klubben startades var en nyhet när Rut Lindkvist inför mötet visade ett tidningsurklipp från 1998. Där presenterades Ove Schander som ordförande och Gunnar Lindkvist som sekreterare i den nybildade pensionärsklubben vid ABB.

Före årsmötet visade Torvald Holmström bilder med de olika aktiviteter som varit under året. Även en information om Marcus Wallenberg stiftelse gavs av Lars Andersson. Från stiftelsen kan Asea/ABB-pensionärer söka pengar till bland annat sjukvård och tandvårdskostnader.

Vid årsmötet valdes Lars Andersson in i styrelsen och Gunnar Lindkvist som avsagt sig omval utnämndes till hedersmedlem i styrelsen Han var med när klubben startades och styrelsen vill gärna ha honom kvar som hedersmedlem.

Som avslutning på mötet visade data- och fotosektionen den scanner som köpts in och lånas ut till medlemmar. Den kan scanna färgfoton, diabilder och färgnegativ.

Mötet avslutades av ordförande Nils-Olov Olsson som lovade att i höstens program ska klubbens 20-årsjubileum firas vid någon aktivitet.

Nils-Olov Olsson

Mer läsning

Annons