Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apotekarprat vid PRO Älvdalens möte

/
  • Apotekare Farhad Rahavard besökte PRO Älvdalens möte.
  • För underhållningen svarade sångkören Protonerna med musiker.

PRO i Älvdalen har hållit sitt första möte och apotekare Farhad Rahavard talade där om behovet att vara observant gällande läkemedel.

Annons

Den 21 februari 2018 hade PRO-föreningen sitt första medlemsmöte för pensionärer i Loka bystuga. Underhållningen stod föreningens sångkör Protonerna med musikanter för.

Antalet pensionärer var som vanligt roade av de gamla skillingtrycken som framfördes och även så berikades tillställningen med någon historia som berättades.

Föreningen hade en apotekschef som hade Mora, Älvdalen och Särna som sitt område. Det är Farhad Rahavard som redogjorde de olika bolagens påverkan och även taldes det om att vara observant på olika läkemedel och att man skall låta någon behörig apotekare eller läkare gå igenom läkemedelslistan efter några år då behovet av läkemedel kan förändras.

Sedan var det dags för kaffe, smörgås och hembakad kaka som avsmakades. Sedan var det utdelning av lotterivinster och ordförande Kerstin Knuts lovordade alla som hjälpt till med att medlemsmötet kom till stånd.

Sten kristofferson Loka

Mer läsning

Annons