Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ann-Cecilia firade 70 rejält

/
  • 70-årsfirande Ann-Cecilia Thenander tar sig ton från scenen under sitt jättelika födelsedagskalas på Maximteatern i Borlänge. Backar upp henne gör bandet i form av fr v Sölve Olofsson, Staffan Wiklander, Tommy Arnberg, Stig Lindstedt och Ingemar Ihlis.

Ann-Cecilia Thenander är en överväldigad och lycklig 70-åring.
Men annat kan man nog inte bli av ett födelsedagskalas som det hon hade.

Annons

Det var der den 11 mars som Ann-Cecilia Thenander, känd från länets sång och teaterliv, firade sin 70-årsdag. Och som hon gjorde det.

Hon hyrde hela Maximteatern i Borlänge och bjöd i princip min alla som hade lust till att delta i festligheterna. Totalt kom 250 gäster och med dem blommor och presenter i långa rader.

– Jag är överväldigad över alla presenter och blommor och jag har fortfarande med mig en underbar lyckokänsla efter firandet. Det var så fantastiskt med alla som ställde upp och det klaffade med allt under dagen, berättar Ann-Cecilia.

Hon vill tacka många som bidrog till den lyckade födelsedagsfesten.

– Inte minst då mitt "Band" samt alla gästartister som uppträdde under dagen. Det var många som bidrog med mycket, från superbra ljud till dekor och ljus, porslin, och med all mat, ingen nämnd ingen glömd. En extra eloge dock till mina barn och barnbarn som skötte serveringen under en rejäl rusch. Att bräcka det här när jag fyller 75 kan bli svårt, men inte omöjligt. Så det är bara att börja planera.

Mer läsning

Annons