Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skyltstället växer i Mälardalen

Borlängeföretaget Skyltställets expansionsplaner går enligt plan.
Nu öppnar man butik i Stockholm och det är första delen i en flerstegsraket för att etablera sig i Mälardalsområdet.
– Målet är att ha säljare över hela landet och all vår produktion vid huvudkontoret i Borlänge, säger företagets vd Samuel Eriksson som också räknar med att behöva nyanställa.

Skyltstället är ett Borlängeföretag som arbetar med reklamskyltar och varumärkesprofilering. Företaget bytte för drygt ett år sedan ägare i och med att brödratrion Samuel, Pontus och Rickard Eriksson köpte företaget och de började omedelbart satsa hårt på detta med produktionseffektivitet och kostnadskontroll.

Ett arbete som nu börjar ge resultat då Skyltstället sedan en tid också har en filial i Stockholm.

– Officiellt öppnar den 1 januari, men den är redan i gång. Stockholmsfilialen är första delen i vår satsning på att expandera i Mälardalen. Tanken är att vi genom franchiseavtal ska knyta till oss säljare på andra orter, men samtidigt behålla och utveckla verksamheten vid huvudkontoret i Borlänge, förklarar Samuel Eriksson.

Borlänge är då tänkt att bli basen för företagets produktion av skyltmaterial.

– Tanken är att bygga upp produktionen i Borlänge så den blir så stark och kostnadseffektiv som möjligt och den vägen kan vi också erbjuda våra franchisetagare och kunder bättre slutpriser och därigenom också växa som företag.

I detta utvecklingsarbete får Skyltstället också viktigt stöd från Företagsinkubatorn.

– På det sättet får vi riktiga proffs som hjälper oss med olika detaljer i utvecklingsarbetet, och det är vi väldigt tacksamma över, säger Samuel Eriksson som också räknar mede att företaget snart kommer att få behov av att nyanställa produktionspersonal i Borlänge.

– Så kommer det med all sannolikhet att bli. Förhoppningsvis kommer vi att börja nyanställa redan till hösten, avslutar han.