Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skinnarspelsförlust igen

/
  • Veteraner. Olle Perjos och Åke Bäcke är två lokala aktörer som varit med i alla årgångarna av Skinnarspelet sen starten 1967. I år gjorde man sitt 41:a Skinnarspel.
  • Hedersgäster. Här fyra av de hedersgäster och veteraner som besökte Skinnarspelet på midsommardagen. Fr.v. förre teaterchefen Bertil Mattsson, första
  • Nöjd. Skinnarspelskommitténs ordförande Gunnar Ohlsson är nöjd med årets Skinnarspel och med tanke på att det regnade ett par föreställningar är en publik på cirka fyra tusen personer en bra siffra.

Annons

- Vi har haft en bra publik trots att ett par av föreställningarna fick genomföras i regn. Med tanke på detta är en publiksiffra upp mot fyra tusen personer mycket bra. Och årets Skinnarspel har också varit mycket omtyckt av publiken. Det kanske bästa någonsin säger Skinnarspelskommitténs ordförande Gunnar Ohlsson.

- En av höjdpunkterna den här veckan var utan tvekan jubileumssoarén på Midsommardagens kväll. Det var en fantastisk upplevelse och den stora publiken fick förmodligen vara med om den bästa soarén i Skinnarspelets historia säger Gunnar Ohlsson som redan nu blickar framåt mot nästa års Skinnarspel.

Visserligen har Skinnarspelet under de senaste åren levt under "bilan" men ingen tror väl på allvar att det här var sista gången Skinnarspelet arrangerades utan efter årets fina spel är nog alla av den uppfattningen att med krafttag skall Skinnarspelet leva vidare. Det är utan tvekan en fantastisk reklam för Malung i midsommartid.

- Även om inte Skinnarspelet kommer att gå ihop ekonomiskt kommer det att gå bättre än förra året eftersom vi i år även haft sponsorer som inbringat mer än hundra tusen kronor i intäkter säger Gunnar Ohlsson.

Mer läsning

Annons