Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Olsson kallar till presskonferens – kan sluta med skidåkningen: "Han har bestämt sig"

I morgon, onsdag, kommer beskedet.
37-årige Johan Olsson har kallat till presskonferens, där han kommer att lämna besked om det blir en satsning mot OS eller om han väljer att lägga skidorna på hyllan.
"Johan har bestämt sig för hur hans framtida satsning kommer att se ut", skriver förbundet i ett pressmeddelande, enligt Expressen.

Annons

Johan Olsson.

Efter en karriär där han tagit två VM-guld, två OS-guld och dessutom tagit emot Bragdguldet har rutinerade längdåkaren Johan Olsson sedan den avslutade säsongen haft funderingar huruvida han ska fortsätta med sin elitsatsning eller inte.

LÄS MER: Öppnar för Vasaloppet – men fortfarande inget beslut om OS-satsning för Johan Olsson: "Vill inte dra ut på det"

Nu har han tagit sitt beslut.

Svenska skidförbundet har kallat in till en presskonferens där 37-åringens framtid kommer att avslöjas.

"Johan har nu bestämt sig för hur hans framtida satsning kommer att se ut och med anledning av det vill vi bjuda in medierepresentanter till en pressträff", skriver förbundet, enligt Expressen.

LÄS MER: Beskedet efter VM: Landslagssäsongen är över för Johan Olsson

VM i Lahtis blev en besvikelse för Olsson, och hans sista tävling för säsongen var femmilen på mästerskapet. OS 2018 äger rum i sydkoreanska Pyeongchang.

Mer läsning

Annons