Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skamlig smutskastning av Bildt

Till min förfäran tycks största delen av den svenska journalistkåren och TV-kanalerna vara mer eller mindre vänsterorienterade. Detta framgår hur tydligt som helst i bevakningen och kommentarerna runt de två journalisterna som nu kommit hem från Etiopien!

Presskonferensen i fredags var bland det värsta man kan beskåda. De som hade en nyanserad bild av det hela fick mycket begränsad tid för att framföra sina argument. I stället får man en känsla av att de befriade journalisterna numera kan beteckna slig som hjältar trots de brott de bevisligen har begått.

Det skulle inte förvåna mig om de kommer att utnämnas till årets svenskar. Den som kanske har gjort mest för att journalisterna fick komma hem är utrikesminister Carl Bildt (M) men det mesta går nu ut på att smutskasta honom och vår regering. Vad lever vi i för ett land där detta spel för galleriet får fortgå. Det är mer än skamligt!

Gunnar Lärka

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare