Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ska vara högt i tak på Torget

Jag tror att norrmännen är smartare än vi tror eftersom man ger EU Nobels fredspris. Men tidningens ledarskribent Hans Nordén tyckte att det var märkligt (13/10).

När jag hörde det så var min första tanke också; "eh, vaffö då då?" men när man tänker lite så är det jäkligt smart gjort.

Det ger EU:s makthavare en bra chans eller egentligen ett måste att upprätthålla fred med politiska medel i stället för med vapenskrammel. Jag tycker att det var ett smart val men givetvis kontroversiellt.

Sedan till den andra ledaren samma dag av Hans Nordén. Jo för sjutton, vi är engagerade i Dalarna vare sig det rör felplacerade vägskyltar eller kanske viktigare frågor som landstinget, så bryr vi oss. Och det ska vara högt i tak på insändarsidorna men kommer det till raka personangrepp eller hot så har det gått för långt.

Bengt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare