Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sju mil för att ta blodtrycket

Ja mycket ska man höra och läsa innan öronen trillar av. Det är som vi har sagt hela tiden. Pengar finns det till en del saker men att ha kvar distriktssköterskemottagningen i Björbo, det har man inte råd med.

Nu ska vi åka nästan sju mil för att kolla blodtrycket eller ta andra prover. Det blir dyrt och alla har inte egen bil. Nu höjer ni skatten. Vi betalar gärna skatt men då vill vi ha bra service så vi får lite valuta för pengarna.

Landstinget Dalarna ligger i botten när det gäller köer och vård och sämre blir det för jag tror att många struntar i att åka till vårdcentralen för att ta prover. Då kanske man blir sjuk och så blir köerna ännu längre.

Vi ska ha kvar våra distriktssköterskor i Björbo. De är så duktiga, snälla och hjälpsamma så vi har känt oss väldigt trygga på alla sätt.

Bägaren som rann över

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare