Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista chansen i dag...

Du har väl röstat på din favorit till årets Dalahäst.
Annars är det hög tid för söndag är sista chansen.

Om ställnigen just nu kan jag avslöja att en häst dragit ifrån och att resten hänger på.Det är kolossalt jämnt mellan fem-sex hästar efter ledaren, och alla kandidaterna har förstås fortfarande chans att gå till final.

Det beror helt på hur många röster de kammar hem den här två sista röstdagen.. Det plingar hela tiden i redaktionsdatorn, som visar antalet röster och vilka hästar som fått dem.

Du vet väl att du får rösta hur många gånger som helst på din favorit. Så har du redan röstat går det bra att göra det igen. Det ökar också din chans att vinna trisslotter.

Söndag klockan 24.00 stängs röstfunktionen, och därefter är det stopp. På tisdag presenteras sedan de tre finalisterna, som tävlar om titeln söndagen den 16 september, i samband med firandet av Ridsportens dag på Svedens gård utanför Falun.