Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Simba instängd i garage

Huskatten Simba är lyckligt hemma igen efter att ha varit instängd i ett stort garage.
Och det medan matte Lena Andersson förgäves letat längs alla tänkbara vägkanter i fem dygn.

Vid samtal med Djurdetektiven fick matte Lena då rådet att kolla så att han inte var instängd. En liten stund senare ringde hon och berättade att Simba var hemma igen.

Matte Lena hade direkt efter samtalet gått till bostadsområdet Kardmakarens stora garage, och där satt Simba betydligt magrare än när han gick ut fem dygn tidigare. Men han levde och ville inget hellre än följa matte Lena hem.

Hungern var det heller inget fel på, även om det fick bli små portioner till att börja med. Så som det ser ut slutade äventyret lyckligt för Simba.

Även innekatten Ivy från Tjärna Ängar är lyckligt hemma igen, sedan matte Sabina Lindström hört henne jama nedanför balkongen.

Samma sak med huskatten Mysko i Kvarnsveden, som matte Majte Jensen efterlyste förra veckan. Efter några dagar kom också han hemknatade själv och mådde hur bra som helst.