Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Siljan Skog öppnar kontor i Malung

/
  • Skogskontor. Siljans Skog AB har nu också etablerat sig med ett kontor i Västerdalarna och det ligger i centrala Malung där Jan Ericsson kommer att sköta kontoret.

Annons

Och när nu det nya kontoret öppnar i Malung kommer ytterligare en ny aktör på skogsmarknaden in. Och för centralorten Malung är det också positivt att nu en del tomma lokaler i centrala Malung börjar få hyresgäster och detta inte minst när det gäller Skinnargårdsfastigheten. Där kan vi notera att ytterligare etableringar av företag är aktuella och bland annat kommer i dagarna en hårfrisörska att öppna en salong i fastigheten.

Jan Ericsson kommer att vara virkesuppköpare i Malungsområdet från Sälen ner till Vansbro således större delen av Västerdalarna och han har stor erfarenhet av just skogen eftersom han under många år arbetat som skogsarbetare.

- Det här blir mycket intressant och det är viktigt att vi också etablerat oss i Västerdalarna och är med och konkurrerar med andra virkesuppköpare i området säger Jan Ericsson ansvarig för Malungskontoret.

Många Malungsbor passade också på att titta in på det nya skogskontoret i Malung under torsdagen för att där diskutera skogliga frågor.

Och det är meningen att Siljan Skog nu också skall ha möjlighet att ge fullservice för skogsägarna i Malung och man stark på att bli en stark aktör på skogsmarknaden.

Mer läsning

Annons