Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart – Adam Boqvist stannar i Brynäs: "Nu längtar jag till säsongen startar"

Brynäs IF behåller Adam Boqvist.
Klubben meddelade under tisdagseftermiddagen att backlöftet skrivit på ett nytt kontrakt.
-Det är mycket glädjande att vi nu har skrivit kontrakt med en Adam som är en jättetalang, säger sportchefen Stefan Bengtzén.

Annons
Foto: TT

Hedemoraprodukten, Adam Boqvist, stannar ytterligare en säsong i Brynäs. Backlöftet har gått genom klubbens juniorled och fick under fjolårets säsong förtroendet att spela med herrlaget femton gånger.

► (+) Överraskande samtalet från Skutskär fick hockeyspelaren att byta sport: "Trodde att det var någon som skämtade"

Med Boqvist signatur stänger Gävle-klubben backsidan inför kommande säsong.

– Det är mycket glädjande att vi nu har skrivit kontrakt med en Adam som är en jättetalang. Dessutom extra kul att han kommer ur den egna utbildningsverksamheten, det är ännu ett bevis på att verksamheten Morgondagens Brynäsare är en viktig del i Brynäs DNA och att det är en bra utbildning, säger Stefan Bengtzén Sportchef Brynäs IF, till klubbens hemsida.

– Det känns jättekul, för mig är det en barndomsdröm, så valet var självklart. Jag har trivts bra i föreningen, känner mig trygg och är glad för att utvecklas vidare här. Gävle känns också som hemma, jag har bott här i tre år och har vänner både inom och utanför hockeyn, säger Adam Boqvist och fortsätter:

– Nu längtar jag till säsongen startar, det ska bli grymt kul att spela vidare i Brynäs och spela för våra härliga fans.

Klart: Lucas Carlsson lämnar Brynäs – klar för NHL-klubb

Mer läsning

Annons