Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

She´s cake

Annons

Varför vill ni vara med i Garage?

– Vi tycker att just garage är enkelt, det är bara att åka dit och spela i tio minuter. Det är en bra möjlighet. Sedan får man träffa så mycket andra band. Vi är tacksamma över att få vara med. Det är guld värt. Vi får så mycket av det och kanske ge något till andra också.

Hur skulle ni beskriva er musik?

 – Vi skulle beskriva den som öppen, väldigt energifylld rock. Kort och gott.

Vad har ni på gång förutom Garage?

– Vi ska faktiskt ta paus. Vi har spelat ihop i tre år och vi behöver det för att utvecklas både som band och individuellt. Vi behöver träffa andra musiker och göra andra saker.

Om ni vinner, hur kommer ni att göra då, det ligger ju en massa spelningar i potten?

– Det är faktiskt sant, ja. Det har vi inte pratat om, men vi tackar förmodligen ja. Sedan får vi se hur vi tänker. Vi har inte fokuserat på vinst, utan på att ha roligt. Det är första gången jag tänker på det nu faktiskt. Vi kommer att fatta ett klokt och bra beslut.

 

Namn: She´s cake

Medlemmar:Tobias Leandersson (gitarr, sång), David Palmberg (bas, sång), Filip Lindgren (gitarr, sång), Simon Eriksson (trummor)

Från: Hedemora

Bildades: Våren 2010

Hemsida: www.facebook.com/shescakeband