Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sex timmar live-tv – så var jultrafiken dagen före julafton

På onsdagen sände Mittmedias sajter sex timmars live-tv från vägarna i Dalarna, Gävleborg, Västernorrland och Jämtland – mellan klockan 11 och 17.
Här kan du se sändningen i repris.

Annons

Från nu och över hela julhelgen bevakar vi vägar och trafik.

I vår liverapportering kan du i realtid följa trafiksituationen, och ställa frågor till redaktionen om hur just din färdväg ser ut.

Julen är en av de mest intensiva trafikhelgerna på året – och i år storsatsar vi på att bevaka det som händer på vägarna och i kollektivtrafiken.

Till och med den 27 december liverapporterar vi i textform på vår sajt – och där kan du också ställa frågor om hur situationen är där just du ska åka.

Våra journalister finns på plats dygnet runt för att ge dig senaste nytt från resvägarna – och vill du bidra med information, bilder eller filmer från din resa kan du skicka in det till oss i liverapporten.

Nästa stora livesändning är den 27 december. Då sänder vi live-tv från vägarna i Dalarna, Gävleborg, Västernorrland och Jämtland i sex timmar – mellan klockan 11 och klockan 17.

Omkring två miljoner människor beräknas ge sig ut på vägarna i jul och nyårshelgen och Trafikverkets råd till dem som ska ut och köra är att ha gott om tid på sig, ta det lugnt, stanna ofta och hålla avstånden.