Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seniorgolf i septembersol på Samuelsdal

Samuelsdals seniorgolf onsdagen den 2 september 2020 lockade 36 pensionärer till en lättsam scramble i bra sensommarväder.

De nio lagen fick vardera fyra spelare och den här gången krävdes att varje lagmedlem skulle stå för minst ett av lagets utslag. Det gör tävlingen lite mer utjämnande och oviss. Resultaten talar också sitt tydliga språk: Bara tre av lagen lyckades gå på banans par, 27 slag, (idealresultatet) eller bättre. De övriga sex landade på 28-31 slag.

Dagens segrare blev Royne Persson, Yvonne Henniger, Ebbe Edström och Ole Jacobson med 24 slag. Lagkapten Royne är i fin höstform – han segrade även i gårdagens tävling "Faluslaget" på netto 56 slag, 8 under par!

På andra plats kom Yngve Hellberg, Lars-Åke Jansson, Kerstin Älegård och Nils-Magnus Tufvesson med 25 slag och på tredje plats Sven Olsson, Elisabet Walinder, Gun-Britt Åman och Mats Hiertner med 27 slag.

Närmast hål på 10:an kom Britt Hansson med 6,02 m resp. Ole Jacobson med 1,63 m.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel