Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se Leksand ladda upp inför SHL-starten – vi livesänder två toppmatcher: "Det blir en hockeyfest"

Grattis hockeyälskare! Grattis leksingar!
Nu står det nämligen klart att vi livesänder Leksands uppladdning inför SHL-starten med matcher mot två av Sveriges absolut bästa lag, Frölunda och Färjestad, i augusti.
– Hockeyabstinensen är nog rätt stor överallt just nu. Att då kunna presentera två såna kanonmatcher med Leksands IF känns superkul, säger Markus Bäckström, sportchef för Bonnier News Locals titlar i Dalarna.

I mitten av augusti laddar Leksands IF upp inför den kommande säsongen i SHL genom att delta i försäsongsturneringen Strömstad Hockey Classic på västkusten.

För motståndet står två av Hockeysveriges absolut starkaste lag – Frölunda och Färjestad.

Nu kan vi glatt meddela att ni kommer kunna att ta del av hockeygodiset på våra sajter, då vi livesänder båda matcherna.

– Hockeyabstinensen är nog rätt stor överallt just nu. Att då kunna presentera två såna kanonmatcher med Leksands IF känns superkul. Det blir en hockeyfest, verkligen, säger Markus Bäckström, sportchef för Bonnier News Locals titlar i Dalarna.

Matcherna sänds på DT och SportExpressen Play. På dt.se ser du matcherna om du är kund hos DT, eller om du blir det.

På sportexpressenplay.se köper du antingen styckematcher eller ett månadsabonnemang, då ingår alla matcher som sänds där.

– Strömstad Hockey Classic är en av försäsongens höjdpunkter. Tack vare ett väldigt bra samarbete med arrangören så kan vi nu sända matcherna därifrån. För alla leksingar så blir det två kanonmatcher mot toppmotstånd. Att livesända matcher med ett lag som Leksand är väldigt viktigt för vår affär, såväl nationellt på SportExpressen Play som lokalt på dt.se, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

På grund av rådande läge med covid-19 så kan datumen för matcherna komma att ändras

Här är LIF-matcherna vi livesänder:

20 augusti: Leksands IF–Frölunda Indians

21 augusti: Leksands IF–Färjestads BK