Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se de nya bilderna på prins Alexander

Kungahuset storsatsar inför det stundande dopet av prins Alexander. Förutom en speciell dopsida så bjuder man nu även på två nytagna bilder på familjen.

Nu är det bara dagar kvar till prins Carl Philips och prinsessan Sofias son prins Alexanders dop i Drottningholms slottskyrka den 9 september.

Läs även: Lillprinsen gjorde debut på slottet

Och precis som inför de tidigare kungliga dopen så gör hovet en riktig storsatsning på sin oficiella sida – kungahuset.se.

Förutom att lansera en speciell dopsida, där man kan hitta all information om det stundande dopet – så har man nu även publicerat två nya bilder på den lilla familjen.

Officianter för dopet – som kommer att direktsändas i SVT – är ärkebiskop Antje Jackelén assisterad av överhovpredikant, biskop Johan Dahlman och pastor i Kungl. Hovförsamlingen, ordinarie hovpredikant, Michael Bjerkhagen