Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Satsning på rally-SM – vi direktsänder från målgången

Sverigeleiten samlas i Kolsva i helgen för den näst sista deltävlingen av rally-SM. Mittmedia Sport är på plats under lördagen och livesänder från målgången.

På fredag och lördag körs klassiska Kolsvarundan – en SM-tävling som är tillbaka efter ett par års uppehåll.

Mittmedia Sport är på plats i Köping och Kolsva under dagarna två, allt för att ge dig som läsare och tittare det senaste nytt.

– Det blir en spännande helg då bland annat rallytjärnan P–G Andersson gör comeback. Hans medverkan sätter förstås extra krydda på SM-tävlingen. Sedan är det kul att SM-serien hittat tillbaka till klassisk rallymark runt skogarna i Kolsva, säger Mittmedia Sports kommentator Kristofer Ström

Till sin hjälp har han under lördagen expertkommentatorn Kurt Eliasson som också kommer att följa helgens tävlingar.

På lördag eftermiddag (cirka klockan 16) har du som tittare chansen att höra intervjuer och analyser från Stora torget i Köping.

Sändningen kommer att gå att se för dig som är prenumerant eller har Plus. Ett Pluskonto kostar en krona första månaden och därefter 99 kronor i månaden.

Segerintervjuer, expertanalyser och snack med andra huvudpersoner utlovas under lördagens sändning.