Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Satsa på våra blivande backhoppare

Annons

Varje dag får barnen på Hosjöskolan gå på led efter Centralvägen för att äta lunch och mellis på Hosjögården eftersom skolmatsalen är mögelskadad och stängd.

Bilar kör fort och barnen knuffas och stojar efter vägen. Jag är nog inte ensam om att känna oro! Lite säkrare vore det om barnen fick gå efter Mjölnarvägen men det har bestämts att det får de inte eftersom de då måste gena över en gräsmatta.

Men vad är viktigt, ett barns liv eller en gräsmatta? Matsalen har varit stängd ända sedan skolstarten och ännu har inte restaureringen påbörjats. Anbuden är inte ens klara. Men borde det inte skyndas på så barnen slipper denna farliga promenad varje dag som dessutom tar mycket av skoltiden som annars kan användas till studier?

Åh, gömde ju att det rustas ju för VM i vår stad. Vi ska ju ha ett snyggt yttre att visa upp. Fina hoppbackar och så. Men skrapa lite på den fina ytan och satsa pengar där de behövs istället. På våra barn till exempel, alla blivande backhoppare!

Orolig mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare