Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill bli av med rutschbana

/
  • Stör. Den gamla vattenrutschkanan står fortfarande kvar trots att de nya innehavarna av Säters camping och badplats är inne på sitt andra år.
  • Kana. –Vi vill inget hellre än att bli av med vattenrutschkanan, säger Bosse Stålberg, innehavare av Säters camping tillsammans med hustrun Ann-Marie.

Annons

De förra innehavarna av Säters camping gick i konkurs och efterlämnade både en skuld och en sliten vattenrutschbana efter sig.

- Kommunen ville tydligen ha rutschkanan som kvarstad för skulden. Men det verkar som om man inte vill köpa anläggningen, säger Bosse Stålberg, glasmästare och innehavare av Säters camping tillsammans med hustrun Ann-Marie.

Nu står vattenrutschbanan som ett gammalt monument över svunna tider kvar som en anskrämlig vy över den stora badplatsen. Den går ej att använda då den är sliten och kan skada åkare.

- Vi fick bort en stuga som stod intill anläggningen häromdagen och nu vill vi gärna ha bort resten så att vi kan fortsätta satsa på både camping, café och badplats, säger Bosse Stålberg.

Mer läsning

Annons