Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pro Säter bäst i test

/
  • Pro. Här en del av Pro:arna i Säter som satsat hårt på att slå övriga Pro:arei Säters kommun. Tävlingen avgjordes i Pro:s lokal i Säter.

Annons

De som avgjorde tävlingen var trion Marjet Olsson, Lennart Pettersson och Kjerstin Elfström. De besitter stora kunskaper i så gott som allt i smått och gott. det kan handla om allat från huvudstäder i Sydamerika till någon liten grej i vardagen.

Gustafs tog en andraplats med sju rätt, Stora Skedvi med fyra och Silvberg med tre rätt. Det blir att plugga som bara den framöver för Silvbergsborna som hade en dålig dag. Stora Skedvi har gått tillbaka något då man tidigare var nästan helt "out standing".

Tilläggas kan att Pro:arna i Säter har legat i hårdträning under sin coach Bengt Swenson som gnuggat sitt lag med många olika frågor. De har till och med haft en cirkel i frågesport vilket visade sig vara en framgångsrik väg.

Det segrande laget från Säter ska nu ställa upp i ett distriktsmästerskap och väntas nå stora framgångar. Går det bra blir det länsfinal och så småningom riksfinal. Tidningen kommer att följa den spännande utvecklingen.

Mer läsning

Annons