Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Säsongsavslutning för Skedvi-pensionärer

Vackert dukade bord och julstämning mötte SPF Seniorerna Stora Skedvi vid säsongsavslutningen i Sockenstugan.

Deltagarna fick först lyssna till några julsånger framförda av Rut "Snurran" Johansson, Ingrid Stenberg-Lundin och Anita Roslund. Därefter visade motionsgruppen några enkla rörelser lämpliga att göra på stället.

Måltiden denna säsongsavslutningsdag gick i julens tecken och bestod av julgröt med skink- och ostsmörgås och därefter bjöds det kaffe och julkakor.

Per-Åke Roslund satte deltagarna på prov med musik och gissningslekar som avslutades med allsång på julsånger. Ordförande Ulf Torsell informerade om månadsmötet i januari då Räddningstjänsten kommer på besök.

Som sista punkt på dagens program blev det dragning på lotteriet där ingen blev utan vinst. Med sången Julen är här lämnade pensionärerna lokalen nöjda och glada efter en trevlig eftermiddag med social samvaro. 30-talet medlemmar deltog i mötet.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel