Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Särskilt skräpigt i Britsarvet

Nu har det hänt igen att man måste åka förbi en återvinningsstation med oförrättat ärende. Klockan 15.30 i söndags, skulle jag lämna plastförpackningar i återvinningen vid Britsarvsskolan, men det var en sådan svinstia där så jag fick åka vidare. Fy f-n vilket griseri och det är inte första gången heller.

Falu kommun tycks inte bry sig. Det är entreprenörens sak. Entreprenören vet inget (eller vill inte veta) efter kontorstid och speciellt på helger. Alltså ligger skräpet hela helgen i vanlig ordning bredvid containrarna. Den här gången låg bland annat en skinnfåtölj inkastad bland allt annat. Varför ser det ut så här just vid Britsarvet?

Är det socialgrupp 3 eller 4 som skiter i det eller är obegåvade nog att inte fatta att man ska hålla ordning omkring sig? Har folk det likadant hemma? Eller det kanske behövs förklarande text? Man ser skillnad i olika bostadsområden. Och hur kan skolan stå ut med detta svineri precis vid infarten?

Bra syn 2

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare