Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandberg förlänger med Brage

Försvarsgiganten Niklas Sandberg fortsätter i IK Brage.
Klubben och den 34-årige mittbacken är överens om ett 1-årskontrakt.

– Niklas har under året varit en av våra bästa spelare och är en mycket skicklig mittback som håller ihop försvaret på ett föredömligt sätt. Vi är glada att Niklas valt att satsa på fotbollen med oss en säsong till, säger Lars Håkman från sportgruppen på klubbens hemsida.

Även Sandberg, som vid sidan av fotbollen satsar på en civil karriär som fastighetsmäklare, är nöjd med överenskommelsen.

– Fotboll är det roligaste som finns så när jag väl fick ihop pusslet med familj och jobb så var det inget svårt beslut. Det här året har det gått bra för mig. Jag har varit skadefri och kunnat vara med och bidra en hel del. Då känns det så klart ännu roligare.

Niklas Sandberg, med Haningepojkarna som moderklubb, kom till Brage från Singapore Armed Forces FC 2010. Sammanlagt har han gjort tre mål i Brage, jämnt fördelade över sina tre säsonger.