Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Runnberg tror att allt privat är bra

Man kan undra vad Jens Runnberg tycker om Mikael Fahlander, Ola Salsten och Jan-Emanuel Johansson? Dessa tre har dragit in 943 millioner på sina företag i skola, vård och omsorg, som man använt till lyxkonsumtion och sponsring. Men allt är väl OK i JR:s privata, valfria värld, bara det är ett privat alternativ.

JR skriver att vänstern slår knut på sig själv för att förhindra valfrihet, men man kan nog säga att JR slår en dubbelknut på sig själv för att propagera för alla privata alternativ. I hans värld är allt privat bra och offentligt mindre bra och ska motarbetas på alla sätt.

WAEJ

Svar direkt: Om Fahlander, samt socialdemokraterna Salsten och Johansson tycker jag inte. Vad som är bra och dåligt bland skattefinansierade verksamheter tycker jag att de som använder dem ska få avgöra.

Jens Runnberg

ledarredaktionen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare