Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

RÖSTA: Grym rock, magiska toner eller häftigaste uppträdandet – här kan du rösta fram årets liveupplevelse i Dalarna

 
Dalecarlia Music Awards 2020
Visa alla artiklar

Vem skapade den bästa liveupplevelsen i Dalarna under år 2019? Det kommer att avslöjas på Dalecarlia Music Awards på Fryshuset i Borlänge, efter att DT:s läsare röstat fram sin favorit.

Den 4 april är det dags för Dalecarlia Music Awards, galan som hyllar och utser det bästa inom Dalarnas musikliv under året som gått. De nominerade och vinnarna utses i de flesta kategorier av en jury. Men i kategorin Årets liveupplevelse är det precis som tidigare år DT:s läsare som utser vinnarna.

Efter att juryn utsett de fem nominerade utifrån det öppna nomineringsförfarandet får DT:S läsare vara med och bestämma vem som skapat den bästa liveupplevelsen i Dalarna under år 2019.

Det är julshowen A Country Rockin' Christmas med Martin Riverfield & The Wheels Of Fortune och Stiko Per Larsson på Dalasalen i Falun, åttamannabandet Brothers Of Metals spelning på Sabaton Open Air i augusti, gratiskonserten Dalasinfoniettan i det gröna, utomhuskonserten i Borlänge, konserten GAMER – mäktiga körer och episka teman från legendariska TV-spel som var i höstas i Gustafs kyrka och rockkonserten i Dalhalla med Mando Diao, The Hives och The Sounds i augusti.

Rösta i formuläret nedan:

Röstningen avslutades den 12 mars och den 4 april utses vinnaren på Dalecarlia Music Awards på Fryshuset i Borlänge.